Search
Close this search box.

Ενεργοποίησε τον εσωτερικό σου εαυτό

Άρθρα
Ενεργοποίησε τον εσωτερικό σου εαυτό

Ενεργοποίησε τον εσωτερικό σου εαυτό!

Καθημερινά ο χρόνος μας πιέζει. Οι άνθρωποι σήμερα είμαστε πιο απασχολημένοι από ποτέ. Προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Γιατί άραγε;

Πολλές φορές ψάχνουμε λίγο χρόνο για να σκεφτούμε. Λέμε συνέχεια «δεν έχω χρόνο». Κι όταν τελικά μας δίνεται χρόνος, δεν ξέρουμε πως να σκεφτούμε.

Για να μπορείς να σκεφτείς χρειάζεται να καθαρίσεις το μυαλό σου και να τακτοποιήσεις όλα εκείνα που σε απασχολούν. Το να μη σκέφτεσαι τίποτα είναι δύσκολο και συχνά ακατόρθωτο. Αν όμως προσπαθήσεις να σκεφτείς λιγότερα και πιο απλά πράγματα τότε θα εστιάσεις σε αυτά που έχουν πραγματικά σημασία για εσένα. Στις αξίες σου!

Ο πραγματικός μας εαυτός βρίσκεται στην παρούσα στιγμή. Για να μπορέσουμε να τον ανακαλύψουμε χρειάζονται λίγα μόνο λεπτά να τον παρατηρήσουμε. Όταν τίποτα δε θα αποσπά την προσοχή μας, τότε όλα όσα βρίσκονται μέσα μας θα αποκαλυφθούν και θα μας γεμίσουν με πληρότητα.

Η πραγματική ζωή, είναι η απλή ζωή. Απλή ζωή σημαίνει μπορώ να επιλέγω τι έχει σημασία για εμένα, τι μου προσφέρει χαρά, τι μπορώ να αλλάξω. Απλή ζωή σημαίνει ανακαλύπτω τον εαυτό μου και τον βοηθάω να βελτιώνεται και να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της ζωής.

Απλή ζωή σημαίνει ανακαλύπτω και φροντίζω τον εαυτό μου, ζω χωρίς άγχος και βιασύνη.

Ασπασία Κοροσίδου
Life & Business Coach
Inspirational Certified Coach (ICC)

Σκέφτεστε κάτι;

Αφήστε μας το μήνυμά σας