Search
Close this search box.

Μικρές αλλαγές για μια μεγάλη ζωή

Άρθρα
Μικρές αλλαγές για μια μεγάλη ζωή

Μικρές αλλαγές για μια μεγάλη ζωή

Είναι πράγματι τόσο απλό;

Ναι είναι τόσο απλό. Αρκεί να θέλεις, σήμερα κιόλας!

Είμαστε και πρέπει να είμαστε ως άνθρωποι εύκαμπτοι, ευλύγιστοι, να αλλάζουμε, να κινούμαστε και να ορίζουμε με κάποιον τρόπο την πολυδιάστατη μορφή μας.

Υπάρχουν σημάδια στη ζωή που είναι πάντα εκεί. Σου δείχνουν το φως, σου θυμίζουν να ζεις.
Η θετική στάση μας εμπνέει και μας δίνει κίνητρο. Για να αυξηθούν οι στιγμές χαράς, οι στιγμές ικανοποίησης χρειάζεται να απελευθερώσουμε τον εαυτό μας από τις αρνητικές σκέψεις.
[Άσκηση αγάπης] Εστίασε για ένα λεπτό σε όσα έχεις καταφέρει. Σε εκείνα που σε κάνουν έστω και λίγο να χαμογελάς. Επανέλαβε για ένα ακόμη ένα λεπτό.

Στο επίκεντρο αυτής της άσκησης και προσπάθειας για υιοθέτηση θετικών συναισθημάτων βρίσκεται το κατά πόσο έχεις τον έλεγχο στο νου και στη ζωή σου. Για να μπορέσεις να εστιάσεις και να βιώσεις αληθινά τη θετικότητα χρειάζεσαι ωριμότητα και αντίληψη του δυναμικού που μας προσφέρει η ζωή. Η ωριμότητα έγκειται στο να αφαιρέσουμε το δίχτυ ασφαλείας που μας περιορίζει και στο να κάνουμε για πρώτη φορά ΚΑΤΙ εντελώς διαφορετικό! Πολλά ΚΑΤΙ μαζί, είναι οι μικρές μας νίκες που στο τέλος της ημέρας μας προσφέρουν μια αίσθηση χαράς και ευεξίας.

Τα θετικά συναισθήματά μας γιατρεύουν την ψυχή μας. Μας ενδυναμώνουν και βελτιώνουν τη ζωή μας.

ΝΑΙ! Τα καταφέρατε!
Συνεχίστε!

Ασπασία Κοροσίδου
Life & Business Coach
Inspirational Certified Coach (ICC)

Σκέφτεστε κάτι;

Αφήστε μας το μήνυμά σας