Search
Close this search box.

Πάρε μια ανάσα

Άρθρα
Πάρε μια ανάσα

Πάρε μια ανάσα!

Τι σημαίνει αλήθεια για σένα ανάσα;

Πολλές φορές υπάρχουν γύρω μας άνθρωποι ανάσες και μέσα μας σκέψεις ανάσες. Μας ανακουφίζουν από την εσωτερική πίεση και τις δύσκολες καταστάσεις. Χρειαζόμαστε κάτι για να αντέξουμε τις απογοητεύσεις, να ρυθμίσουμε τα συναισθήματά μας, να ελέγξουμε τις σκέψεις μας. Χρειαζόμαστε μια άλλη προσέγγιση ώστε να νιώθουμε σωματικά και πνευματικά υγιείς. Ή διαφορετικά να πλησιάσουμε σε αυτό που ονομάζουμε Ευεξία.

Η ζωή είναι ένας διαρκής αγώνας για οτιδήποτε αισθανόμαστε πως αξίζει!

Για εκείνα τα μικρά καθημερινά πράγματα – ανάσες που δίνουν νόημα και ομορφιά στη ζωή. Μια δομημένη καθημερινότητα και ένας προγραμματισμός μας παρέχει συναισθηματικές ασφάλειες.

Η ευεξία δεν έχει να κάνει μόνο με το σώμα, αλλά με το νου και με το πνεύμα. Είναι μια αλληλεπίδραση νου, σώματος και πνεύματος.

Κίνησε το σώμα σου, καλλιέργησε το νου σου και νοιώσε την ψυχή σου!

Ανάσα είναι το ψυχικό μας θάρρος, η αγάπη μας για τη ζωή και τον άνθρωπο, η ευθύνη μας για τη ζωή και η έμπνευση για να μετακινηθούμε και να αλλάξουμε.

Ανάσα είναι όταν αποδέχεσαι ποιος είσαι, όταν ανακαλύπτεις τις αξίες σου και πράττεις σύμφωνα με αυτές, όταν επικοινωνείς με το νου σου, όταν αναπτύσσεις το πνεύμα σου.

Αφουγκράσου τις αισθήσεις σου, παρατήρησε όσα συμβαίνουν, πάρε μια «ανάσα».

«Ανάσα» είναι η ισορροπία σώματος, νου και πνεύματος. Και την ισορροπία τη δημιουργείς εσύ!

Ασπασία Κοροσίδου
Life & Business Coach
Inspirational Certified Coach (ICC)

Σκέφτεστε κάτι;

Αφήστε μας το μήνυμά σας