Search
Close this search box.

Πως αλλάζουν τα πράγματα;

Άρθρα
Πως αλλάζουν τα πράγματα_

Πως αλλάζουν τα πράγματα;

Στην πραγματικότητα, αν κάτι αλλάζει, αυτό είναι ο άνθρωπος. Όταν συμβεί μια καθοριστική αλλαγή στη ζωή ενός ανθρώπου, χρειάζεται ένα ξεκαθάρισμα στη σκέψη του.

Με απλά λόγια, η αλλαγή απαιτεί διαύγεια σκέψης ώστε να μπορέσει το άτομο να την αφουγκραστεί και να την προσαρμόσει στον τρόπο σκέψης και δράσης του.

Όταν κάτι που συνδέεται με τον άνθρωπο αλλάξει, αλλάζει και ο ίδιος ο άνθρωπος. Τροποποιεί τις αντιδράσεις του, τους στόχους και τα όνειρά του, μαθαίνει να εστιάζει σε αυτά που θεωρεί σημαντικά και διαρκώς εξελίσσεται.

Όταν ο ίδιος ο άνθρωπος επιθυμεί να αλλάξει κάτι στη ζωή του, μπορεί να ξεκινήσει με τον εαυτό του. Να δημιουργήσει μια σχέση παρατήρησης του εσωτερικού εαυτού, των βαθύτερων επιθυμιών και των αληθινών συναισθημάτων του.

Η σχέση αυτή, θα φτιάξει ένα ασφαλές περιβάλλον μέσα στο οποίο το άτομο θα μπορεί να κινείται ελεύθερα, με σεβασμό απέναντι στις επιθυμίες του. Θα βελτιωθούν οι αποφάσεις και οι επιλογές του.

Τα πράγματα αλλάζουν όταν αλλάζουν οι άνθρωποι. Τα πράγματα «αλλάζουν» όταν είμαστε ειλικρινείς με τους εαυτούς μας, όταν μετασχηματίζουμε το δυναμικό μας, όταν αμφισβητούμε τις πεποιθήσεις μας.

Ο άνθρωπος αλλάζει με τη δράση. Και η δράση, αλλάζει τα πράγματα και τις συνθήκες γύρω μας.

Ασπασία Κοροσίδου
Life & Business Coach
Inspirational Certified Coach (ICC)

Σκέφτεστε κάτι;

Αφήστε μας το μήνυμά σας