Search
Close this search box.

Τι σε οδηγεί στην αλλαγή;

Άρθρα
Τι σε οδηγεί στην αλλαγή_

Τι σε οδηγεί στην αλλαγή;

Για να μπορώ να αλλάξω, χρειάζεται να δω ποιος είμαι. Να κατανοήσω ποιος πραγματικά είμαι. Να αντιληφθώ τις αξίες μου, να επεξεργαστώ τις πεποιθήσεις μου, τις επιλογές και τις αποφάσεις μου, τα δυνατά και αδύνατα σημεία μου. Για να μπορώ να αλλάξω, χρειάζεται να κατανοήσω τη σημασία της επικείμενης αλλαγής.

Η συνύπαρξη με τους ανθρώπους είναι μια απαιτητική διαδικασία που απαιτεί εξάσκηση και αγώνα. Αυτό σημαίνει πως οι ανθρώπινες σχέσεις βασίζονται στην προσπάθεια του κάθε ανθρώπου να γίνει καλύτερος, να βελτιώσει τις αδυναμίες του, να ξεπεράσει τα εμπόδια για να οικοδομήσει μια ανθεκτική ζωή. Οι σχέσεις που αναπτύσσουμε με τους ανθρώπους, μας οδηγούν να ψάχνουμε βαθιά μέσα μας σημάδια και χαρακτηριστικά ώστε να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις της καθημερινότητας. Μας στρέφουν σ’ έναν εσωτερικό προσανατολισμό για να συνειδητοποιήσουμε ποιοι πραγματικά είμαστε, τι θέλουμε και τι είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε για να πετύχουμε όλα όσα επιθυμούμε.

Οι σχέσεις με τους ανθρώπους απαιτούν από εμάς μια συνεχή αλλαγή. Μια αλλαγή που μας ορίζει εκ νέου ως δια βίου εξερευνητές του εαυτού μας. Μας βελτιώνει και μας δυναμώνει από μέσα. Μας χρήζει ικανούς ώστε να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας αναπτύσσοντας το μέγιστο προσωπικό και επαγγελματικό μας δυναμικό!

Ασπασία Κοροσίδου
Life & Business Coach
Inspirational Certified Coach (ICC)

Σκέφτεστε κάτι;

Αφήστε μας το μήνυμά σας