Search
Close this search box.

Το πλάνο της επιτυχίας

Άρθρα
Το πλάνο της επιτυχίας

Το πλάνο της επιτυχίας!

Οτιδήποτε θέλουμε να πετύχουμε στη ζωή μας χρειάζεται ένα πλάνο. Από τα πιο μικρά πράγματα μέχρι τα πιο σημαντικά για εμάς. Το πλάνο είναι εκείνο το εργαλείο που οργανώνει τις σκέψεις μας και ενεργοποιεί τη δράση μας. Απαραίτητη προϋπόθεση για το σχεδιασμό του πλάνου είναι να  ελέγξουμε αν ο στόχος μας είναι συγκεκριμένος, μετρήσιμος, σχετικός με τις αξίες μας και με άλλους μας στόχους, ρεαλιστικός και χρονικά προσδιορισμένος.

Το πλάνο που θα έχουμε δημιουργήσει, θα περιλαμβάνει όλα εκείνα τα βήματα που χρειάζεται να κάνουμε για να φτάσουμε στο στόχο μας. Ακολουθώντας αυτά τα βήματα δοκιμάζουμε τον εαυτό μας, καλούμαστε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια, τις περιοριστικές μας πεποιθήσεις, ανακαλύπτουμε τις αξίες μας, τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία του χαρακτήρα μας και ενισχύουμε τη δέσμευσή μας ως προς τον στόχο μας.

Η ζωή είναι πολύ πιο όμορφη και δημιουργική όταν θέτουμε στόχους, είτε μικρούς, είτε μεγάλους.

Όσο πιο συγκεκριμένους στόχους έχουμε στο μυαλό μας, τόσο πιο εύκολο είναι να τους πετύχουμε.

Το Coaching, μας βοηθά να αποσαφηνίσουμε τους στόχους μας και να τους συνδέσουμε με τον εαυτό μας, με σκοπό να δημιουργήσουμε το κατάλληλο για εμάς πλάνο δράσης για να τους πετύχουμε.

Το κλειδί για να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας, είναι να πιστέψουμε σ’ εμάς και να περάσουμε στη δράση!

Ασπασία Κοροσίδου
Life & Business Coach
Inspirational Certified Coach (ICC)

Σκέφτεστε κάτι;

Αφήστε μας το μήνυμά σας