Τίνα Στρατηγοπούλου

Εκπαιδευτές της Ακαδημίας
ΤΙΝΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΠΟΥΛΟΥ
Certified Life, Career & Business Coach, Certified Positive Psychology Practitioner

Στοιχεία εκπαιδευτή

Βιογραφικό

Η Τίνα Στρατηγοπούλου εργάζεται ως Coach από το 2017 με εκατοντάδες ώρες συνεδριών και έχει διοργανώσει δεκάδες σεμινάρια και ομάδες προσωπικής ανάπτυξης.

Αυτή τη στιγμή ολοκληρώνει τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο MSc in Applied Positive Psychology & Coaching Psychology (University of East London) και εκπονεί έρευνα πάνω στο αντικείμενο της Θετικής Ψυχολογίας.

Έχει παρακολουθήσει μια πληθώρα από εκπαιδεύσεις στους τομείς του Coaching, της Θετικής Ψυχολογίας, της συμβουλευτικής και της Εκπαίδευσης. Ενδεικτικά, είναι κάτοχος του Certificate in Coaching (ΕΚΠΑ), του Diploma in Life Coaching (Aegean College), έχει εκπαιδευτεί στο Business Coaching (ΕΚΠΑ), στο NLP (ABNLP), στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό (ΕΚΠΑ) και είναι πιστοποιημένη Positive Psychology Practitioner.

Κατέχει 20ετή εκπαιδευτική εμπειρία σε διάφορες χώρες, σε διαφορετικά εκπαιδευτικά πλαίσια και πολυπολιτισμικά περιβάλλοντα. Οι κύριοι τομείς ενδιαφέροντός της είναι οι θετικές παρεμβάσεις και η ανάπτυξη θετικής οργανωσιακής κουλτούρας στους οργανισμούς.  Είναι λάτρης της δια βίου μάθησης, μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Θετικής Ψυχολογίας, φίλος της ICF και αρθρογράφος.

Άλλοι εκπαιδευτές

Βιολέττα Ψωφάκη

Βιολέττα Ψωφάκη, PCC

Life & Transformational Coach, NLP Certified Practitioner, Micro Expressions & Body Language Practitioner, Ho’oponopono Certified Practitioner, Licensed HeartMath Coach

Σκέφτεστε κάτι;

Αφήστε μας το μήνυμά σας